Äventyr för en familj
innehåller upplevelser
på följande orter.
Äventyr för en familj
Äventyr för en familj
Titta i boken

Spännande familjeäventyr

Mottagaren får välja en av alla spännande aktiviteter nedan. I boken som medföljer presenteras alla upplevelser på ett trevligt sätt i text och bild. Värdebeviset fungerar som betalning för hela upplevelsen. Den perfekta presenten till den som gillar äventyr!

990 kr
Antal   Köp

Improvisationsteater för upp till 6 personer

GBGimpro

GBGimpro

Olskroken, Göteborg

Hos Gbgimpro hyllas fantasin, leken och kreativiteten! Man vet att improvisationsteater är nyttigt för både kropp och själ. Det kräver koncentration och öppna sinnen, och modet att kasta sig ut i okänd terräng. Man belönas med många skratt, och glädje för att man vågade! Göteborgs improvisationsteater spelar föreställningar, håller kurser, möhippor/svensexor, spelar barnteater och skräddarsyr teater för företag. Ge dem ett tema och de berättar en historia! Sista fredagen i varje månad har man ”After-work-impro” dit alla kan komma och prova på improteater, eller bara sitta på säkert avstånd och bli underhållen av de som vågar sig upp. Välkommen till en lustfylld och engagerande upplevelse!

  • Upptäck improvisationsteater
  • Kul upplevelse för hela familjen
  • ”After-work-impro”

Här får upp till 6 personer följande

Improvisations-workshop och inträde till ”After Work-impro”. Under 1 tim får ni en privat lektion i improvisationsteater. På ett lekfullt och avslappnat sätt går ni igenom grunderna för hur man spelar en scen utifrån publikförslag och testar olika tekniker. Efteråt får ni ta del av ett spännande After Work-koncept där ni får chans att testa era nyförvärvade kunskaper framför publik! Gäller för 2 vuxna och upp till 4 barn från 12 år.

Tipsa en vän:
Tillbaka till Äventyr för en familj

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudanden

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 8:00 - 17:00