Detta är en plats för dig att ta en paus, och att ta in skönhet och inspiration. Vi hoppas du gillar att bläddra igenom det vi har samlat här. Vi vill dela vår ständigt utvecklande resa med dig, genom allt från inspiration och exempel, till praktiska tips och utvärderingar. Börja med My Day-Stories och gå sedan vidare till MyDay-Tips för mer praktiska idéer, eller bara välj det du känner för.

Detta är en plats dit du kan komma när som helst du behöver lite mer skönhet i vardagen.

Målet? Att hjälpa varandra att vara närvarande, ta in och bearbeta våra upplevelser på ett sätt som gör att vi får ut största möjliga glädje av våra stunder och minnen. Det är när vi aktivt söker och skapar upplevelser med människor, omgivningar och oss själva som vi skapar äkta skönhet och mening. Låt inte ditt eget liv springa förbi dig – ge dig ut och upplev det istället!

My Day Stories

Vi har skapat ett speciellt utrymme enbart för att kunna dela berättelser med er. Varför? Jo, för att det är så vi får ut mest av våra upplevelser. Inte bara de upplevelser som levereras i fina askar, trots att vi tycker att just de är extra speciella, men även upplevelser i vardagen. När vi börjar släppa loss berättaren inom oss, när vi ser och lyssnar som en berättare, känner smak och doft som en berättare, blir varje dag och varje stund en möjlighet att upptäcka det vackra i livet. Vi hoppas att ni njuter av dessa upplevelser och att ni, efter en egen fantastisk upplevelse, vill dela den med oss!

Tipsa oss

Vad tyckte ni? Här får ni chansen att berätta och tipsa varandra. Just nu samlar vi ihop era tankar och vi hoppas att så småningom kunna lägga upp en samling av era favoritställen och upplevelser!

Varsågod och skicka in dina förslag till oss!