Psst… My Day är under uppbyggnad

Psst… My Day är under uppbyggnad

(och vi tror att du kommer att älska det…)

 

På jobbet, precis som i livet, kommer det stunder när man stannar upp och ser sig runt, tänker igenom och tar in sina motgångar och framgångar. Man andas, njuter och sen så fortsätter man framåt. Varför då? Antagligen för att livet med alla utmaningar och förändringar, fyllda med uppgifter att lösa, är det som får oss att växa och bli den man vi vill bli. Men vad har detta med My Day att göra, eller upplevelsepresenter för den delen?

My Day har funnits i några år nu och vi har tagit våra allra första steg som ett företag, sett vad som fungerar och vad som inte gör det. Så kom vi fram till att det nu var dags att sätta oss ner och fundera över hur långt vi har kommit, vad det är som vi gör och vad det egentligen betyder för er, ni som vi gör detta för. För (och jag tror att många kommer att känna igen sig i detta) när du jobbar med något nästan varje dag, och när det där ”något” har med människor att göra och hur de spenderar sin tid, så vill du att det ska betyda något, du vill att det ska ge något extra och verkligen tillföra deras liv något.

Men först, låt mig introducera er för nya My Day, och vad för varumärke vi är.

För att uttrycka mig kort, vi vill inspirera och väcka livsglädje genom minnesvärda upplevelser.

Vi på My Day har gjort några förändringar och tänkt igenom vad det faktiskt innebär att vara ett upplevelsepresentföretag. Detta kanske inte är något som alla upplevelseföretag på marknaden funderar över, men vi gör det och det fungerar för oss. För vad vi verkligen vill är att man ska se varje dag som en ny möjlighet till att göra något speciellt, att uppleva saker och dela glädje. Det behöver inte betyda att varje dag ska innefatta en My Day-upplevelse, men faktum är att man kan leva varje dag i My Day-anda: Ta vara på dagen och gör det bästa av det som finns i ditt liv, just här och nu (carpe diem, YOLO, eller vad det nu kallas). Så vad betyder egentligen detta då? Jo, det betyder att vi ska uppskatta de små sakerna, det betyder att vi ska vara närvarande i nuet, det betyder att det är okej att bli exalterad och tillåta sig själv att bli passionerad över att göra saker som man älskar, att ta hand om sig själv och andra, och sist men inte minst att komma ihåg att dela sin glädje med andra så ofta som möjligt.

Vi gör det här för att vi vill ge något mer. För när vi funderar över det så handlar My Day om mer än att bara sälja upplevelsepresenter – vi vill erbjuda ett sätt att njuta lite extra i vardagen. Så se inte bara på My Day som en upplevelsepresent utan också som en källa till inspiration och nyheter om saker som gör varje dag lite mer speciell.

Jag har ju egentligen inte sagt vad eller hur saker kommer att förändras här men en liten hint: ett helt nytt utseende, nya boxar med ett nytt härligt utbud av upplevelser och en ny hemsida.  Om du är nyfiken och vill veta mer, håll utkik när del två av denna artikel postas på vår nya hemsida. Och om du precis som jag, har en tendens att glömma saker, följ oss på Facebook, Instagram eller Twitter för att se vad som händer. Vi ser så mycket fram emot detta!

Ha en underbar dag och kom ihåg att visa lite extra uppskattning till dem som betyder något för dig!

Maria

Ps. Gör oss en tjänst och dela budskapet till dina vänner. Vi skulle verkligen uppskatta hjälpen att sprida vårt hårda arbete. 

maria_styf_1“Jag tyckte att det var svårt att hitta presenter som verkligen kändes rätt. Jag ville ge bort något som varade, och inte den vanliga vasen eller trötta slipsen… På My Day kan jag ägna mig åt att hjälpa våra kunder skämma bort de människor de tycker allra mest om (och som bonus får jag arbeta med det jag älskar mest – vardaglig lyx och små äventyr). My Day är lycka i en liten ask!”