Upplevelsepresenter Nu med extra livsglädje


Upplevelsepresenter  Nu med extra livsglädje


I form av vår inspirerande hemsida och blogg!

 

I slutet på mitt förra inlägg om vår nya design på presentaskarna skrev jag om hur vi jobbar med vad My Day står för: att göra det bästa av varje dag. Så som vi ser det så handlar det om att vara närvarande i nuet, att uppskatta de små sakerna, låta sig njuta av det som gör oss glada, och dela det på det sätt som känns bäst. Det är precis det som vi hoppas att inspirera till här med vår nya hemsida och blogg, och våra fina upplevelsepresenter. Det är vårt sätt att hjälpa dig göra livet lite härligare, att ge eller dela stunder värda att minnas. För dig själv, dina vänner, och din familj.

Som jag nämnde i mitt första inlägg så har vi på My Day gjort en del förändringar och tänkt igenom vad det faktiskt innebär att vara ett upplevelsepresentföretag. Vi har insett att om vårt fokus är att erbjuda möjligheten till härliga upplevelser, är en del av det också att dela idéer, tips och inspiration som hjälper dig att få ut det mesta av dina upplevelser – dem som kommer i My Day-askar lika väl som de upplevelser som händer varje dag!

Vi funderade kring värdet av upplevelser, varför vi uppskattar dem, hur vi minns dem och vad de tillför våra liv. Vad är det som vi verkligen försöker möjliggöra, bortsett från att ge presenten, vad betyder det för personen som får en upplevelse?

En My Day är hoppet om tid: i mitten av din vecka, i slutet på en alldeles för lång arbetsdag, eller över en helg. Det är tid bort från allt som distraherar dig från att verkligen ägna dig åt någon speciell eller att bara ta hand om dig själv för en stund. Tid för att leva, och leva härligt. Och kanske även dela med dig av hur levande du känner dig just då.

De bästa upplevelserna har ofta (men inte alltid, såklart!) tre gemensamma nämnare – göra stunden till din egen, dela med dig av den, och att minnas den.

Så vi frågade oss själva: Vad kan vi göra för att hjälpa till att göra en My Day-upplevelse ännu bättre? Och medan vi ändå håller på, varför inte inspirera varandra med saker som gör varje dag lite härligare också?

Vår nya site och blogg är fylld med inspiration och tips om att livsnjuta:

  • Våra favorit appar (mest så gillar vi att prata, redigera och dela bilder och filmer)
  • Tips på saker som vi vill göra, se, höra, läsa, äta och dricka
  • Personer som vi följer på sociala media
  • Artiklar och berättelser som vi älskar

Och, att introducera er till alla våra fantastiska presenter såklart!

Så småningom så hoppas vi verkligen att ni alla kommer att hitta in, dela era bilder (vi startade nyligen vårt egna Instagram konto så tagga oss OCH #delamyday vad du har hittat på!) låt oss veta dina åsikter, intressen och tips, och kanske till och med skriva dina egna inlägg om en upplevelse som du älskade. Vi vill veta vad som händer när en av våra askar öppnas. Vi skulle älska att presentera en bra artikel eller ett inspirerande Instagram konto här!

Det finns massor av sätt att nå oss eller att dela något: Facebook, epost, Instagram och även Twitter. Med detta sagt, vi är ganska nya på sociala media och det känns fortafarande typ ensamt, så gör mig en tjänst och följ oss (dela_myday) så får vi veta vilka ni alla är, och vi följer dig tillbaka!

Ta vara på dagen och ta vara på varandra!

 

Maria 

maria_styf_1“Jag tyckte att det var svårt att hitta presenter som verkligen kändes rätt. Jag ville ge bort något som varade, och inte den vanliga vasen eller trötta slipsen… På My Day kan jag ägna mig åt att hjälpa våra kunder skämma bort de människor de tycker allra mest om (och som bonus får jag arbeta med det jag älskar mest – vardaglig lyx och små äventyr). My Day är lycka i en liten ask!”