Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska

Fredrik Schelin - Lava Förlag

Hela landet

Dryckesskribenten Fredrik Schelins bok "Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska" är en hyllning till en av hans första och största passioner - mouseserande vin i allmänhet och champagne i synnerhet. Fredriks mission är att tvätta bort snobbstämpeln kring drycken och visa att extraordinära bubblor finns i alla prisklasser, för alla smaker och är något som vi alla har rätt att njuta av - gärna till mat och allra helst till vårt nordiska kök. I denna lättlästa och inspirerande bok bjuds både noviser och mer sakkunniga på en inspirerande, relevant och nutida resa i bubblets värld. 

Varje år produceras runt två miljarder flaskor mousserande viner och sedan 1980-talet har svenskarnas "bubbelköp" ökat med 380 procent. Fredrik Schelin som har över 20 års erfarenhet av att arbeta med champagne har äntligen fått ner sin hyllning i pränt till denna dryck. I lättillgänglig ton ackompanjerad av inspirerande bilder och illustrationer bjuder Fredrik på en smak- och kunskapsresa kring champagne, cava, cap classique, prosecco och crémant som alla kan följa med på. 

Boken förser läsaren med smaknycklar, recept och en baskurs i food pairing som ger möjligheter att upptäcka smakupplevelser utöver det vanliga. Fokus ligger på det nordiska köket och på närodlade primörer som gör sig särskilt väl tillsammans med mousserande vin. 

Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska - trevlig läsning! 

Fredrik Schelin - Lava Förlag

Det här ingår i din upplevelse

Boken Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska- en champagneresa alla kan följa med på signerad av författaren Fredrik Schelin.  

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill beställa samt namn, adress och telefonnummer. Dina produkter skickas till dig inom 1-2 veckor.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr