Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Sushi plate för 2 personer

Sushi Queen

Sushi Queen

Malmö

I centrala Malmö hittar du sushirestaurangen Sushi Queen. Restaurangen är en uppskattad, liten intim japanare med fokus på Sushi. Här blir du alltid trevligt bemött av den tillmötesgående och professionella personalen. För den sanna sushi-älskaren finns här en värld av olika sushikombinationer, där bitarna alltid är tillagade av färska råvaror. Alla rätter är gjorda med mycket kärlek och helt utan tillsatser. För den som är sugen på annat än sushi finns även dumplings och klassiker som Yakiniku, Bento-låda, samt kyckling med grön curry att välja mellan. Välkommen in för en härlig sushi-upplevelse hos Sushi Queen.


Här får ni följande upplevelse:

Tokyo roll och Rainbow roll att dela på, totalt 16 bitar. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00