Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Pintxos och Cava för 2 personer

Johan P

Johan P

Malmö

I den gamla saluhallen i centrala Malmö finns en charmig restaurang med högt i tak, vitkaklade väggar och rutigt golv. Restaurangen heter Johan P och är antagligen en av Malmös bästa fisk- och skaldjursrestauranger. Men Johan P är mycket mer än så. Här serveras även delikata smårätter på tunt bröd, alltid nygjorda över disk. De kallas för Pinxtos och är tapas släkting från Baskien och lika sociala och trevliga att äta. Ni kan avnjuta dessa smårätter varma eller kalla med skaldjur, skinka, korvar, ostar och mycket mer. Kom in och njut!


Här får ni följande smakupplevelse

Kockens val av 6 pintxos att dela på samt varsitt glas Cava att avnjuta i den nyinredda köksbaren. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00