Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Valfria delikatesser

Papilles

Papilles

Lidingö, Stockholm

Ur kärleken till smakrika ostar och riktigt bra kött, föddes delikatessbutiken Papilles. Det är kanske därför som namnet Papilles, smaklökar på franska, känns så passande. I denna mysiga och moderna delikatessbutik finns ett sortiment med absolut toppkvalitet, innehållande allt från ost och delikatesser till fantastiska cateringbufféer. I delikatessdisken finner du över 100 stycken olika sorter av Europas bästa ostar. Du kan välja mellan vällagrade hårdostar, getostar och olika delikatessostar. Du hittar även noga utvalt kött, både närproducerade charkprodukter och smaksensationer från världens alla hörn. Välkommen in för att hitta dina nya favoriter!

 


Det här ingår i din upplevelse:

Valfria delikatesser från butikens sortiment, till ett värde av 290 kr.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00