Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Tapas för 2 personer

Restaurang Mangos

Restaurang Mangos

Skövde

I centrala Skövde hittar ni Restaurang Mangos Grill & Lounge. Detta är en medelhavsinspirerad restaurang med grillrätter som specialitet och en meny som faller alla åldrar, ung som gammal, i smaken. Inne på Mangos råder en varm och familjär stämning där den vänliga personalen gör allt för att just ert besök ska bli minnesvärt. Här erbjuds även de sällskapliga smårätterna tapas. Dessa aptitretande härligheter kan kombineras hur som helst, numera ofta till en hel måltid efter egen aptit och smak. Ta med en vän och smaka, dela och njut. Välkomna!


Det här ingår i er upplevelse:

Välj 4 härliga tapas att dela på och njuta av. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00