Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Fransförlängning eller Anti-Age Behandling för 1 person

Sophias Eco Beauty

Sophias Eco Beauty

Göteborg

Lika viktigt som det är att äta hälsosamt och motionera regelbundet, är det att slappna av och ladda batterierna. Att få njuta av en skönhetsbehandling och unna sig lite lyx i sitt liv, anser vi på My Day är minst viktigt för ditt välbefinnande. På Sophias Eco Beauty kan du dessutom njuta med gott samvete av avkoppling och hudvård. Här används nämligen exklusiva ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vitalvaror som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.

Investera i dig själv och ditt välmående, året har ju så många dagar, så varför inte ägna några av dem åt välbefinnande?


Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan:
-Lyxig ekologisk anti-age behandling 70 min.
Ansiktsbehandling där du får rengöring, exfolierande peeling, ånga samt ansiktsmassage. Därefter följer en omega 3-mask, ögon- och läppkräm, toner med välgörande probiotika och skön slutprodukt.

- Fransförlängning.
Framhäv dina ögon med en vacker fransförlängning. Du får längre och tjockare fransar samtidigt som det ser naturligt ut.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00