Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Ansiktsbehandling/ helkroppsmassage för 1 person

Love me Tender - ekologisk hudvård

Love me Tender - ekologisk hudvård

Uppsala

De flesta av oss använder dagligen skönhetsprodukter för att känna oss vackra. Men ställer vi oss någonsin frågan vad de faktiskt innehåller? Dessvärre är svaret att de produkter vi dagligen använder ofta innehåller en mängd kemikalier som kan vara skadliga för både människor och miljö. Därför lever denna ansvarsfulla ekologiska hudvårdssalong efter det välkända uttrycket ”Less is More” och använder endast hudvårdsprodukter med få bra råvaror, istället för många syntetiska kemikalier. Här kan du koppla av och njuta av ekologiska välgörande oljor som är skonsamma för både dig, din hud och miljön. Tummen upp för ekologisk hudvård, säger vi på My Day!


Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan:

- Eko Face Lift de Luxe 90 min.
Rengöring med 100% ekologiska oljor och en skonsam peeling av dekolletage och ansikte. Med ekologiska välgörande och näringsrika oljor får du sedan massage av dekolletage och ansikte som syftar till att stimulera meridianer, centrala nervsystemet och blodcirkulationen. När depåer och blockeringar behandlas ökar blodcirkulationen och rynkor försvinner. Ansiktet blir avslappnat och får en härlig lyster med rosiga kinder.

- Eko Face Care and Relax 85 min.
Först får du en avkopplande kroppsmassage. Därefter en ansiktsbehandling med rengöring av ansikte, skonsam peeling, samt en näringsrik mask, och fuktkräm. Samt en välgörande ansiktsmassage.

- Body Lift & Relax 90 min.
En mjuk beröringsmassage som ger avslappning och välbefinnande. Under massagen får du ligga på en värmefilt samtidigt som spamusik spelar i bakgrunden. Vid beröringsmassage stimuleras utsöndring av måbra-hormonet oxytocin som finns kvar i kroppen upp till tre veckor. 

 

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00