Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Varbergs Kusthotell

Varberg

På Varbergs Kusthotell kommer ni nära vattnet, vare sig ni är ute eller inne. Här fascineras ni av det storslagna havet och dess böljande vågor genom stora panoramafönster eller från hotellets härliga uteterrass i lärkträ. Här får ni ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni.

Varbergs Kusthotell är Sveriges enda havsvattenspa, med ett brett utbud av aktiviteter och spabehandlingar. Här njuter ni av havsvattenpool, upplevelsedusch, dam- och
herrbastu samt har tillgång till gym. För er som vill testa Sveriges enda thalassospa, går det bra att uppgradera er spavistelse på plats. Välkomna till ett härligt ställe att andas på. Er plats för samtal, avkoppling och stunder att bara vara.

Varbergs Kusthotell

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till kurortens upplevelsedusch, dam- och herrbastu samt gym. Det går även att uppdatera paketet till thalassospa på plats.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & spa

Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr