Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Varberg

På Varbergs Kusthotell kommer ni nära vattnet, vare sig ni är ute eller inne. Här fascineras ni av det storslagna havet och dess böljande vågor genom stora panoramafönster eller från hotellets härliga uteterrass i lärkträ. Här får ni ta del av en genuint saltstänkt upplevelse som skapar harmoni.

Varbergs Kusthotell är Sveriges enda havsvattenspa, med ett brett utbud av aktiviteter och spabehandlingar. Här njuter ni av havsvattenpool, upplevelsedusch, dam- och
herrbastu samt har tillgång till gym. För er som vill testa Sveriges enda thalassospa, går det bra att uppgradera er spavistelse på plats. Välkomna till ett härligt ställe att andas på. Er plats för samtal, avkoppling och stunder att bara vara.


Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till kurortens upplevelsedusch, dam- och herrbastu samt gym. Det går även att uppdatera paketet till thalassospa på plats.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00