Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

The Lodge

The Lodge

Lund, Genarp

På en av Skånes högsta punkter reser sig The Lodge. Med den fantastiska utsikten över det böljande landskapet är detta en naturupplevelse utöver det vanliga. Här bor ni kort och gott mitt i naturen, ändå bara ett stenkast från både Malmö och Lund.

Hela The Lodge är byggd i New England-stil med strävan att vara annorlunda och unikt. Och det märks. Här är avkoppling förenat med harmoni och natur. Välj att koppla av i hotellets lilla men mysiga spa, sitt en stund i den vedeldade bastun och ta därefter ett dopp i den
värmande utomhusjacuzzin på det stora trädäcket. Unna er en helhetsupplevelse med fantastisk mat, storslagen natur och avkopplande spa!


Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum inkl. frukost och 2 timmars tillgång till hotellets spaavdelning. Lån av handduk, badrock, badtofflor samt tillgång till frukt, juice, kaffe och te. Vid perioder med stor efterfrågan reserverar sig hotellet för begränsad tillgänglighet. Vi rekommenderar att boka ert spa-besök i samband med er rumsbokning. Spa-avdelningen har öppet torsdag-lördag.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00