Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

FågelbroHus

FågelbroHus

Stockholm, Värmdö

En välbehövlig avkoppling i utomhusjacuzzin eller en trevlig golfrunda? En mjukgörande stund i ångbastun och ett svalkande dopp i det romerska badet eller en tuff tennismatch? Oavsett vilket skäl ni har, här finner ni alla möjligheter till välbehövlig avkoppling eller träning i kombination  med spännande matupplevelser.

Miljön är perfekt för både lugnande och energigivande aktiviteter. Skog, hav och de intilliggande hästhagarna gör området perfekt för en tur i motionsspåret eller en skön promenad. För de rastlösa själarna finns det även två golfbanor intill huvudbyggnaden och tennisbanan står även till förfogande för alla gäster. Välkomna till en avkopplande upplevelse med sjönära atmosfär!


Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum inkl. frukost och en timme privat utomhusjacuzzi. Ni får även tillgång till hotellets bastu, romerska bad och relaxavdelning.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00