Vad finns i presentasken?

Det vill du väl gärna veta...

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg (finns här, om du skulle ha missat det) så har vi på My Day gjort en del förändringar och tänkt igenom vad det faktiskt innebär att vara ett upplevelsepresentföretag.

Nu tänkte jag berätta lite mer om de första förändringarna som vi har gjort, nämligen en helt ny design för våra presentaskar, först ut är våra upplevelser i temat Smak.

Vi funderade kring anledningen till att vi ger bort presenter, vad det betyder både för den som ger och för den som får.

Att ge presenter är ju verkligen inte alltid så lätt, och det är något som vi alltid har försökt att göra enkelt.

När du ger bort en gåva så vill du visa att du bryr dig och att du uppskattar den som du ger gåvan till. Bara för att vi inte alltid vet exakt vad vi ska ge bort i present, eller att vi inte heller har tiden till att leta, så betyder ju inte det att vi inte vill ge den perfekta presenten, en present som din mamma, bror eller chef verkligen skulle gilla, en present som är perfekt vid rätt tillfälle. Vårt fokus ligger på att välja ut de bästa upplevelserna med kvalitativa arrangörer för att vara säkra på att det finns något som passar för alla, över hela landet.

En viktig del som man inte får glömma bort när man överraskar med presenter är känslan som man får när man först ser presenten.

Så vi ville helt enkelt jobba lite mer med utseendet på asken. En ask som säger just ”det” för att du bara ska vilja öppna locket. (Blir du nyfiken? Du kan kolla in vår nya linje av presentaskar i butiker eller online – och låt oss gärna veta vad du tycker på Facebook!)

Vi hoppas att du håller med oss när vi säger att våra presenter definitivt uppfyller kriterierna: En samling härliga upplevelser i en enkel men väldigt fin ask, som du hittar i en butik nära dig (eller i vår webbshop). Och vi hoppas verkligen att detta är något som hjälper folk. Det är inget som förändrar liv (eller så kanske det är just det det gör, man vet aldrig) men det gör garanterat saker lite lättare och mycket roligare.

Så, om vi kan hjälpa dem som kämpar för att hitta just den perfekta presenten, och samtidigt få människor att känna sig riktigt glada och nöjda när de öppnar sitt paket och delar glädje, då har vi faktiskt lyckats med vårt uppdrag!

Vår nästa utmaning: Vi vill skapa ett ställe där vi kan inspirera och dela saker och tankar för hur vi kan göra just varje dag lite mer speciell.

Prenumerera, följ och gilla om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer, och läsa om hur vi tog oss an vår nästa utmaning. Och glöm inte lanseringen för vår nya hemsida, du kan kolla in den här (link).

Ha en underbar dag och ta hand om dig själv och varandra!

Maria

Jag tyckte att det var svårt att hitta presenter som verkligen kändes rätt. Jag ville ge bort något som varade, och inte den vanliga vasen eller trötta slipsen… På My Day kan jag ägna mig åt att hjälpa våra kunder skämma bort de människor de tycker allra mest om (och som bonus får jag arbeta med det jag älskar mest – vardaglig lyx och små äventyr). My Day är lycka i en liten ask!