My Day & Coronaläget

Text uppdaterad senast: 19/1-2021 kl 18:30

Vi på My Day förbereder oss på bästa sätt för våra kunder ska känna sig trygga. Både du som planerar att genomföra en efterlängtad upplevelse och ni som planerar att uppvakta nära och kära med en upplevelsepresent.

Detta gäller för bokade upplevelser

Vi följer noga Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer här löpande uppdatera vad som gäller och hur vi tar hänsyn till allas hälsa, välmående och säkerhet. Folkhälsomyndigheten ger vidare rekommendationer och allmänna råd till samtliga arrangörer.

Du som bokat en upplevelse hos oss och känner någon typ av sjukdomssymptom bör stanna hemma och kontakta sjukvården. I situationer där du som gäst kommer till en arrangör med tydliga tecken på något hälsotillstånd som kan påverka säkerheten för dig själv, eller övriga deltagare har arrangören rätt att neka deltagande.

Är du fullt frisk men känner stor oro inför en bokad upplevelse så kan du kontakta vår kundservice för att undersöka vad som gäller för just din upplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa våra kunders önskemål efter bästa förmåga. Individuella arrangörers villkor och besked gäller beroende på upplevelse.

Om förutsättningarna skulle ändras för individuella arrangörer och upplevelser med anledning av coronaviruset kommer vi att kontakta berörda kunder via e-post och telefon med aktuell information.

Kontakta vår kundservice

08-120 182 00

kontakt@myday.se