Välj en Japansk kniv i serien PRO Household. Valfri modell, Gyoto eller Santoku

Japanese Knife Company

Hela landet

Japanese Knife Company är företaget som tagit den Japanska Knivkonsten till Sverige. Japansk knivtradition har många hundra år på nacken och är utvecklad till ren perfektion. När du väl prövat en japansk kniv kommer du inte vilja ha något annat. De japanska knivarna är hårdare vilket leder till att den skär bättre och håller skärpan längre. Många av världens bästa kockar använder sig just av japanska knivar. 

Japanese Knife Company startades 1998 och har sen öppningen etablerat butiker runt om i Europa såsom London, Paris och Stockholm. Företaget drivs i Sverige av Niklas Ekelund och Pigge Hall varav den sistnämda blev som andra västerlänning certifierad i knivslipning i just Japan. Alla knivar importeras direkt från Japan där det inte tummas en millimeter på kvalité. 

My Days kunder kan välja mellan två knivar som kommer bli er nya bästa vän i köket och skapa många minnesvärda middagar att minnas. 

Japanese Knife Company

Det här ingår i din upplevelse

Välj en Japansk kniv i serien PRO Household. Valfri modell, Gyoto eller Santoku

Gyoto
Kockkniv säger vi på svenska, Gyoto är det japanska namnet. En rak översättning från japanska betyder Gyoto Ko svärd. Gyoto-kniven är en mångsidig kniv och kan vara starten på en serie av knivar. 

Längd: 31 cm
Blad: 18 cm
Vikt ink. förpackning: 200 g

Santoku
Översatt betyder Santoku tre göromål. Santokun är en Japansk kockkniv med något högre kropp än Gyoton. Det gör kniven lämplig att hacka, skära och strimla- de tre göromålen. 

Längd: 30 cm
Blad: 16,5 cm
Vikt ink. förpackning: 200 g

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten!
Här hittar du allt från köksredskap som gör matlagningen roligare till mysiga restaurangbesök. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.

690 kr