Håkan Larsson: Vinprovning hemma - Din guide till vinets värld

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

Ordna din egen vinprovning hemma och lär dig att dricka vin på ett helt nytt sätt! Det här är en kurs för dig som vill upptäcka mer om olika druvors egenskaper och som vill utveckla dina smaklökar för att få en större upplevelse när du dricker vin.

Med den här onlinekursen med Håkan Larsson, en av Sveriges mest kunniga vinskribenter, är du redo för att ordna dina egna vinprovningar hemma. Du kommer lära dig om de viktigaste druvorna och få svar på varför samma druva smakar olika beroende på var den växer. Du blir guidad genom hela processen från druva till färdigt vin och lär dig om både vita och röda viner från Europa och nya världen. I kursen ingår fem vinprovningar tillsammans med Håkan.

Gå gärna kursen tillsammans med andra och dela upplevelsen. Varför inte samla dina vänner för en gemensam vinprovning hemma? För dig som vill prova samma viner som Håkan dricker finns en lista med alla vintips i början av kursen.

Brillbee

Håkan Larsson: Vinprovning hemma - Din guide till vinets värld

Följ med in i vinets underbara värld! Få fem vinprovningar med vinkännaren Håkan Larsson.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr