Sébastien Boudet: Franska bakverk

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

Klassiska franska bakverk, underbart lyxiga desserter, handlagen och knepen som proffsen använder för att lyckas.

I den här kursen tar den franska bagaren och konditorn Sébastien Boudet dig med på en resa genom sitt älskade Frankrike och en tradition av bakverk som aldrig går ur tiden. Du får lära dig att göra franska klassiker som éclair, macaron och madeleine. Det bjuds också på lyxiga desserter och en supersaftig chokladtårta.

Sébastiens entusiasm, djupa kunskap och långa erfarenhet som konditor ger dig en unik möjlighet att få ta del av proffsens alla knep. Den franska bakverksvärlden svämmar över av passion och godsaker med många spännande lokala specialiteter som canelé från Bordeaux eller tarte tatin från Bretagne.

Häng med på den nya franska bakverksvågen. Vive la France!

Brillbee

Sébastien Boudet: Franska bakverk

Lär dig baka klassiska franska bakverk och underbart lyxiga desserter med samma handlag och knep som proffsen använder. Kurstiden är 6 timmar varav mer än 2 timmar film.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr