Tareq Taylor: Lär dig koka fond och buljong

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

Det är ofta en riktigt bra fond som är hemligheten bakom fantastisk mat. I kursen får du alla mästarknepen för både fisk, skaldjur, kyckling och kalv. Du kommer att lära dig laga fond och buljong för alla tillfällen på proffsnivå.

Fond och buljong? Fisk, skaldjur, kyckling eller kalv? Mästaren från "Kockarnas kamp" 2017 Tareq Taylor släpper loss alla sina kunskaper för att skapa de godaste av fonder.

Här får du lära dig allt om att koka buljonger och fonder på härliga råvaror. Hemligheten bakom de bästa sopporna och de läckraste såserna är just en vällagad fond.

Ord som mirepoix och bouquet garni är något som kockar använder dagligen och här får du reda på vad de betyder både bokstavligen och hur de används. Självklart får du ta del av vilka redskap och ingredienser som behövs. När du gått den här kursen så kommer du inte vilja köpa en buljongtärning igen.

Brillbee

Tareq Taylor: Lär dig koka fond och buljong

Lär dig att göra alla sorters fond, grunderna till riktigt goda såser och soppor. Kursen visar hur du lagar smakrik, nyttig mat av bra, naturliga råvaror. Kursen är 2 timmar varav 1 timme och 18 minuter film.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr