Tareq Taylor: Hans goda såser från grunden

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

Lär dig förhöja din matlagning med naturliga råvaror. Bearnaise, rödvinssås, majonnäs och många fler grundsåser.

Den perfekta såsen? Rödvin, vitvin, skaldjur? Mästaren från “Kockarnas kamp” 2017, den kände tv-kocken Tareq Taylor bjuder här på sina bästa recept, tekniker och framför allt hemligheter för att lära dig hur man lagar de godaste såserna.

Om det är någon ingrediens som kan få en maträtt att hålla samman så är det såsen. Med de naturligaste råvaror i ljuv kombination så får den givetvis den enklaste anrättning att smaka himmelskt.

Lär dig hur enkelt det är att koka rödvinssås, vispa en bearnaise eller att mixa ihop len majonnäs. Allt med Tareqs tips och tricks till hands.

Brillbee

Tareq Taylor: Hans goda såser från grunden

Ta del av Tareqs tips och tricks för att göra den perfekta såsen. I kursen får du lära dig att koka härlig rödvinssås, vispa fluffig bearnaise och mixa len majonnäs. Kursen är 3 timmar varav 1 timme och 51 minuter film.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr