12 st. exklusivt handgjorda praliner och chokladkaka inkl. frakt

Lilla Pralinen

Hela landet

Som sjunde generationen på en släktgård är medvetenheten stor om tid och omtanke för att ta fram bra råvaror. Som dotter till en av ortens stora lantbrukare är det viktigt att veta vad man stoppar i sig men också att det finns ett hantverk bakom produkten.

I dagens samhälle där allt går fort och där allt ska vara så billigt som möjligt vill Pralinmakare Cecilia ge sig själv och sin omgivning en känsla av lyx att få sätta tänderna i en pralin – gjord på råvaror som produceras i sin direkta närhet.

”När ni smakar mina lokalproducerade och handgjorda praliner vill jag att ni alla ska känna den kärlek varje pralin innehåller, dels med tanke på råvarorna men också den tid och omsorg som krävs för att få till den rätta känslan av lyx. Varje pralin är unik!”

Alla praliner är handgjorda och chokladen är tempererad för hand - ett hantverk som kräver både kunskap, tid och stor noggrannhet. Lilla Pralinen kommer aldrig att konkurrera med godis från de stora godistillverkarna vad gäller pris. Detta är inget som eftersträvas. När du avnjuter någon av Lilla Pralinens praliner och choklad vill de att du ska känna smaken av exklusiv choklad. Det är du värd!

Lilla Pralinen

Det här ingår i din upplevelse

I paketeringen ingår 12 st. exklusiva praliner, handgjord chokladkaka med 70% choklad, pralinask samt fri frakt. 

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr