Food Pharmacy: Termometer

Bonnierförlagen

Hela landet

Bakom varumärket Food Pharmacy står näringsjägarna Lina Nertby Aurell och Mia Clase.

De driver en mycket framgångsrik blogg med fokus på tarmvänlig mat. Det finns även en podd och tre böcker i ämnet.

Deras kollektion för köket följer en hållbar filosofi med material som rostfritt stål, FSC märkt trä från Europa och miljövänligt producerat lin. Produkterna är gedigna, användarvänliga och är till för att underlätta i vardagen för dem som vill laga och äta rätt kost.

Bonnierförlagen

Food Pharmacy: Termometer

Digital termometer i rostfritt stål från Food Pharmacy för näringsjägare. För varsam tillagning av vitaminer och fibrer i ugnen. Batterier ingår.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill beställa samt namn och adress. Dina produkter skickas till dig inom 2-4 veckor.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr