Zeinas Kitchen: Grillsvärd 4-pack

Bonnierförlagen

Hela landet

Zeina Mourtada driver en av Sveriges största matbloggar, Zeinas Kitchen. Bloggen vann Matbloggsprisets Folkets val 2015.

Ett år senare utsågs hon till en av Sveriges bästa matbloggare av Mitt kök. Och 2018 vann hon Allt om Mat:s stora matpris. Hon driver även en matgrupp på Facebook med över 47 000 medlemmar samt ett Instagramkonto med 150 000 följare.

Zeina Mourtada har med sin välbesökta blogg och sin medverkan i olika tv-program kommit att bli en uppskattad matprofil med recept att lita på.

Bonnierförlagen

Zeinas Kitchen: Grillsvärd 4-pack

Zeinas grillsvärd, 4-pack

Extra långa rostfria, breda grillspett som läggs över grillens kanter så att de inte fastnar i gallret. Passar perfekt för kebab, men även för kyckling, fisk eller grönsaker – eller varför inte marshmallows! Namnet ”grillsvärd” kommer av att turkiska soldater förr använde sina svärd som grillspett när de var ute på färd.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill beställa samt namn och adress. Dina produkter skickas till dig inom 2-4 veckor.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr