Två utvalda kvalitetsostar inkl. frakt.

Gamla Amsterdam

Hela landet

På Hornsgatan på Södermalm har Gamla Amsterdam länge varit en institution för ostsugna Stockholmare. Nu ger vi möjligheten för resten av landet att ta del av den kunskap och passion som har förmedlats över ostdiskarna sedan början av 2000-talet. Givetvis råder en förkärlek till vällagrade ostar från Nederländerna men här finns lika breda och precisa kunskaper om andra Europeiska ostar och delikatesser för att sätta lite färg och lyx på vardagen.

I detta erbjudande skickas två utvalda kvalitetsostar, allt paketerat i en trevlig ostlåda.

Gamla Amsterdam

Det här ingår i din upplevelse

I detta erbjudande skickas två utvalda kvalitetsostar, allt paketerat i en trevlig ostlåda.  

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill beställa samt namn, adress och telefonnummer. Dina produkter skickas till dig inom 1-2 veckor.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr