Valfria varor från Yogiraj och 1 månads tillgång till Yogobe

Yogiraj

Hela landet

För många är yoga idag en naturlig del av en hälsosam livsstil. Det bästa är att alla kan yoga, nybörjare som avancerad, i alla åldrar, oavsett fysisk form. Det här är upplevelsen för dig som vill komma igång med yoga eller inspireras att ta yogan vidare till mer avancerade nivåer. 

Svenska Yogiraj är Nordens ledande märke inom yogamattor och yogatillbehör. Allt från Yogiraj är alltid 100% giftfritt och en stor del av produkterna är dessutom ekologiska. Hos Yogiraj hittar du olika typer av yogamattor och tillbehör som underlättar och inspirerar i din yogapraktik. Allt i kvalitativa material och behagliga färger inspirerade av den skandinaviska naturen. 

Yogiraj

Valfria varor från Yogiraj och 1 månads fri tillgång till Yogobe

Valfria varor ur Yogirajs sortiment till ett värde av 990kr. Som specialerbjudande för My Day ingår nu även 1 månads fri tillgång till videobiblioteket på Yogobe.

Yogiraj är Nordens ledande märke inom yoga och wellnessprodukter, du får en värdekod att handla valfria varor till ett värde av 990kr. 

För att komma igång med din yoga får du även en värdekod för 1 månads tillgång till videobiblioteket på Yogobe.com som tillsammans med Nordens ledande yogaprofiler erbjuder videor online inom yoga, träning och hälsa. Med Yogobe som stöd blir yogan regelbunden eftersom det är lätt att skapa en rutin hemma. Det är bara att rulla ut mattan och hitta din favoritlärare eller testa olika yogaformer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställning av Värdekod sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. 

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr