Valfria produkter på makeupstore.se

Make Up Store

Hela landet

Make Up Store grundades 1996 av Mika Liias och är idag ett av de snabbast växande kosmetikaföretagen i Skandinavien.
Deras produkter är cruelty-free, fria från parabener och högfluorerande ämnen (PFAS) och är bland de första företagen i branschen med fullt veganskt sortiment.

I Make Up Stores gedigna sortiment finner du allt från makeup, makeup-redskap, ansiktsvård, hudvård, kroppsvård, dofter och nagellack. Låt dig inspireras av makeupens breda spektrum av färger och ta del av allt från klassiska nyanser till de senaste färgtrenderna. 

Med sin högpigmenterande kosmetik och sina innovativa hudvårdsprodukter tar Make Up Store makeup-upplevelsen till en ny nivå. 

Make Up Store

Det här ingår i din upplevelse

Valfria produkter på www.makeupstore.se till ett värde av 990kr.
När du aktiverat ditt My Day värdebevis kontaktar du My Day för vidare instruktioner om hur du beställer dina produkter.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Maila din personliga kod som du fick när du registrerade ditt värdebevis till kontakt@myday.se för att få en värdekod tillbaka. Instruktioner för hur du går vidare för att beställa dina produkter kommer i vändade mail.
Värdekoden är giltig på makeupstore.se vid ett köptillfälle och eventuellt restbelopp kan inte användas till annat köp.
När du erhållit din värdekod är ditt My Day värdebevis förbrukat.

Klicka här för att komma direkt till beställningsformuläret.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr