Gjutjärnspanna från Japanese Knife Company

Japanese Knife Company

Hela landet

Japanese Knife Company är företaget som tagit den Japanska knivkonsten till Sverige. Japansk knivtradition har många hundra år på nacken och är utvecklad till ren perfektion. Utöver knivar i mästarklass så har det japanska köket ett öga för att göra allt i perfektion så även i de små detaljerna. Japanese Knife Company har anammat detta på all köksutrustning som de säljer.

Japanese Knife Company startades 1998 och har sen öppningen öppnat sju butiker i Europa såsom London, Paris och Stockholm. Företaget drivs i Sverige av Pigge Hall och Niklas Ekelund. Pigge blev som andra västerlänning certifierad i knivslipning i just Japan.

Japanese Knife Company

Det här ingår i din upplevelse

Belagd gjutjärnswook från Japanese Knife Company

En unik gjutjärnspanna från Japan som är både tunn och lätt. Den har fortfarande gjutjärnets fördelar och sprider värmen över hela pannan ända upp till kanten. Eftersom den är så pass tunn går det mycket fortare att värma upp än de klassiskt tjocka gjutjärnspannorna. Jämn värmespridning är alltid bra men just på en wook är det ännu viktigare. Wooken har också en beläggning patenterad ifrån Japan, en kraftigare och beständigare beläggning än Teflon. 

 

 

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning.

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten! Att slippa behöva laga egen middag, det är ju vardagslyx i allra högsta grad. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.


Välj en restaurang i er smak, så vill vi bara önska trevlig kväll och givetvis bon appétit!

690 kr