Magnetlist från Japanese Knife Company

Japanese Knife Company

Hela landet

Japanese Knife Company är företaget som tagit den Japanska knivkonsten till Sverige. Japansk knivtradition har många hundra år på nacken och är utvecklad till ren perfektion. Utöver knivar i mästarklass så har det japanska köket ett öga för att göra allt i perfektion så även i de små detaljerna. Japanese Knife Company har anammat detta på all köksutrustning som de säljer.

Japanese Knife Company startades 1998 och har sen öppningen öppnat sju butiker i Europa såsom London, Paris och Stockholm. Företaget drivs i Sverige av Pigge Hall och Niklas Ekelund. Pigge blev som andra västerlänning certifierad i knivslipning i just Japan.

Japanese Knife Company

Det här ingår i din upplevelse

Magnetlist

Handgjorda magnetlister av Japanese Knife Companys egen Designsnickare ifrån Danmark. Listen går att få i ek eller rökt ek. Starka magneter som även håller den tyngsta kniven på plats. Välj den färg som passar bäst in i ert kök. Listen monteras med skruv som följer med i paketet.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning.

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten!
Här hittar du allt från köksredskap som gör matlagningen roligare till mysiga restaurangbesök. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.

690 kr