Rullslip från Japenese Knife Company

Japanese Knife Company

Hela landet

Japanese Knife Company är företaget som tagit den Japanska knivkonsten till Sverige. Japansk knivtradition har många hundra år på nacken och är utvecklad till ren perfektion. Utöver knivar i mästarklass så har det japanska köket ett öga för att göra allt i perfektion så även i de små detaljerna. Japanese Knife Company har anammat detta på all köksutrustning som de säljer.

Japanese Knife Company startades 1998 och har sen öppningen öppnat sju butiker i Europa såsom London, Paris och Stockholm. Företaget drivs i Sverige av Pigge Hall och Niklas Ekelund. Pigge blev som andra västerlänning certifierad i knivslipning i just Japan.

Japanese Knife Company

Det här ingår i din upplevelse

Rullslip från Japanese Knife Company

Enkelt sliphjälpmedel bestående av tre olika hjul. Ett grovt, ett mellan och ett fint sliphjul. Beroende på hur ofta man slipar eller hur slö kniven är så väljer man vilket hjul man börjar på. Ju oftare man slipar desto finare starthjul. Fyll slipkoppen med vatten och se till att det alltid finns vatten i koppen under hela slipprocessen. Dra sedan kniven fram och tillbaka i skåran.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning.

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten!
Här hittar du allt från köksredskap som gör matlagningen roligare till mysiga restaurangbesök. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.

690 kr