Smakbox

Smakbox

Hela landet

Smakbox är för dig som gillar mat, söker inspiration, vill upptäcka nya produkter - och gillar att bli överraskad! Varje box innehåller ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Recept och inspiration medföljer! 

I boxen hittar du produkter att äta direkt, som en smaskig choklad eller dryck med ny smak. Andra produkter ingår i din matlagning, som en fin pasta, en spännande grillsås eller kryddig smaksättning

Smakbox

Smakbox

Vid beställning väljer du bland fyra olika smakinriktningar: Smakbox Original, Måltid, Nyfiken och Balans. Innehållet i varje box har ett värde på 350 - 450 kr. Du får prova en box.

Smakbox kan levereras över hela Sverige och skickas till ditt utlämningsställe där du hämtar den. Frakt ingår i priset.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställning av Presentkod sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Du erhåller då en Presentkod att lösa in direkt på Smakbox hemsida.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr