Valfria rätter eller produkter från gårdsbutikerna för upp till 2 personer

Halltorps Gästgiveri AB

Borgholm

Mangårdsbyggnaden från 1700-talet i Halltorp är idag ett gästgiveri av högsta klass. Gästgiveriet har öppet året runt och här har ni det mysigt oavsett årstid. Vid ankomst känner ni direkt atmosfären som andas charm och vänlighet. Koppla av på solaltanen med den hänförande utsikten över Kalmarsund. Ruggiga höst- eller vinterdagar njuter ni framför någon av gästgiveriets fem öppna spisar. På Halltorps Gästgiveri har ni det mysigt oavsett årstid.

Gästgiveriet erbjuder endast de bästa råvarorna, i nyskapande rätter likväl som i klassiskt öländska och småländska. På gästgiveriet hittar ni en välsorterad delibutik med mängder av delikatesser, både öländska och internationella kvalitetsprodukter. Gästgiveriet har en egen pizzeria med fantastiska, krispiga pizzor och under sommaren så rekommenderas ett besök i gelaterian med hemgjord, ljuvlig gelato eller som Halltorp själva säger - Glasstronomi.

Välkomna till ett gästgiveri som andas kvalitet, charm och vänlighet.

Halltorps Gästgiveri AB

Det här ingår i er upplevelse

Valfria rätter eller varor från Halltorps Pizzeria, Delibutik eller Gelateria.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning.

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr