Brunch för 1 person

Kumla Herrgård

Stockholm, Tyresö

När du stiger in i Kumla Herrgård byter du stadens stress mot harmoni och lugn. Gården som idag är en väl gömd kulturhistorisk skatt, är vackert belägen på en lummig plats omgiven av villor vid Drevvikens kant. Menyerna inspireras av de olika årstiderna och lagas med närproducerade råvaror då tillfälle ges. På brunchmenyn finns något för alla smaker, egeninlagd sill, lax, pajer, kallskuret, olika sorters bröd, sallader, röror, småvarmt med bland annat bacon, ägg och prins- korv, nygräddade våfflor med vispgrädde och hemlagad sylt samt en härlig dessertbuffé. Kumla Herrgård är en levande oas där mat, miljö, god service och familjär stämning skapar en harmonisk helhetskänsla. Låt det väl smaka!

Kumla Herrgård

Här får du följande upplevelse:

Brunch till ett värde av 290 kr, gäller för 1 person.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr