Upptäck Lakrits

Lakritsfabriken

Helsingborg

Hos Lakritsfabriken välkomnas ni att dofta, höra, uppleva och kanske framför allt- smaka lakrits. Lakritsfabriken kan briljera med Sveriges första glutenfria premiumlakrits. Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på Lakritsfabriken får ni möjlighet att lära er mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Varför inte prova på lakritskaffet eller butikens specialitet: choklad- och lakritstryfflar, självklart tillverkade på plats. 

Lakritsfabriken

Välj mellan:

Välj mellan:
- Välkommen in i butiken och välj fritt från sortimentet, till ett värde av 290 kr.
- Mot ett tillägg på 105kr kan du även välja att använda ditt värdebevis för en lakritsprovning där du får en guidning i den populära lakritsens historia och smaker. Prova lakrits i många olika former, från rot till färdig produkt. Gäller för 1 person.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr