Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Lakritsprovning

Lakritsfabriken

Lakritsfabriken

Helsingborg

Hos Lakritsfabriken välkomnas ni att dofta, höra, uppleva och kanske framför allt- smaka lakrits. Lakritsfabriken kan briljera med Sveriges första glutenfria premiumlakrits. Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på lakritsprovningen får ni möjlighet att lära er mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidgt som ni smakar er igenom sortimentet: från lakritsrot till färdig produkt. Efter provning kan ni njuta av lakritsgodsaker i butiken. Varför inte prova på lakritskaffet eller butikens specialitet: choklad- och lakritstryfflar, självklart tillverkade på plats. 


Välj mellan:

Välj mellan:
- Lakritsprovning där du får en guidning i den populära lakritsens historia och smaker. Prova lakrits i många olika former, från rot till färdig produkt. Gäller för 1 person.
- Välkommen in i butiken och välj fritt från sortimentet, till ett värde av 290 kr.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00