Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Lyxig afternoon tea för 2 personer

Rosen Bar and Dining

Rosen Bar and Dining

Malmö

Ändringar för upplevelsen

Uppdaterad afternoon tea-meny:
2 sorters scones med deras egna lemon curd, vispat smör och marmelad.
2 sorters snittar
2 sorters minibakverk
Givetvis ingår kaffe eller te till menyn.

Gäller på lördagar för 2 personer. 

Centralt i Malmö, nära charmanta Lilla Torg finner du Rosen Bar & Dining. En restaurang av klass med härlig miljö med en noga utvald inredning i varma färger. Här sitter du avslappnat i fluffliga soffor och blir serverad en himmelsk afternoon tea. Menyn består av härliga teer, snittar, hembakade scones och minibakverk. Allt detta serveras tillsammans med alla de klassiska tillbehören, som givetvis är hemgjorda ini minsta detalj. Som pricken över i:et får du dessutom ett glas bubbligt.

Här finns även en av Malmös bästa bruncher med en buffé av kallskuret, varm traditionell brunchmat, nybakat bröd, desserter och mycket mer. Är det något du saknar? Då kan du även beställa varma rätter à la minute från köket, vilket ingår. För den som vill lyxa till det ingår även något gott att dricka.


Välj mellan:

Välj mellan:

- Afternoon tea med scones, snittar och härliga minibakverk. Gäller på lördagar för 2 personer.
- Brunch med en buffé av alla världens läckerheter. Du kan även beställa varma rätter á la minute från köket. Det ingår även ett glas bubbel. Brunchen gäller på söndagar och för 1 person.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00