Choklad- och romprovning för 1 person

Small Island Chocolates & Coffee

Stockholm, Södermalm

Small Island Chocolates & Coffee drivs av Duane Dove som är Sveriges enda kakaoodlare med egna plantager på Tobago. Av dessa kakaobönor tillverkar han sin egen choklad som han säljer i sin mysiga butik på Södermalm i Stockholm. Butiken har en genuin västindisk känsla och att göra ett besök här är som att förflytta sig till den karibiska övärlden med alla dess dofter och unika smaker. Här erbjuds du testa de mycket populära rom-och chokladprovningar med Duane, som även är utbildad sommelier och rom-expert. Välkommen till en spännande smakupplevelse!

Small Island Chocolates & Coffee

Välj mellan:

Provning av lagrad rom med ett urval av förstklassig choklad. Denna kombination frambringar nya smaksensationer. Provningen sker med andra i grupp och på utvalda datum. Gäller för 1 person.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Bokningsinfo:

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr