Chokladprovning för 1 person

Chocolatte

Karlskrona

På Borgmästaregatan 11 finner du Chocolatte – en himmelsk choklad-, te- och kaffebutik. När du kommer in på Chocolatte möts du av en lockande doft av kaffebönor, olika tesorter och choklad. Här finns praliner av högsta kvalitet som tillverkas enligt egna recept innehållande en stor dos kärlek. Pralinerna görs av naturliga råvaror där smaksättningen består av äkta fruktpuréer, cognac eller whisky. Likaså innehåller deras magiska tryfflar endast äkta grädde och smör. Hos Chocolatte erbjuds du en lärorik resa och provning i chokladens eller lakritsens tecken. En upplevelse du inte glömmer i första taget. Varmt välkommen in och njut av livets goda!

Chocolatte

Det här ingår i din upplevelse:

Choklad- eller lakritsprovning samt en gåva att ta med hem. Gäller för 1 person.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr