Lunch och kökets val av dessert för 2 personer

Öjaby Herrgård

Växjö, Öjaby

Omgiven av härlig grönska och vackert beläget i utkanten av Växjö, ligger Öjaby Herrgård. Trots sina gamla anor från mitten av 1800-talet, bedrivs idag en modern verksamhet med hotell, restaurang och konferens. Herrgården är ett populärt besöksmål tack vare den goda maten och den vackra omgivningen. Menyn varierar med säsongen tillsammans med råvarorna som så ofta som möjligt kommer från lokala producenter. 

I detta paket erbjuds Öjabys Herrgård populära lunch samt kökets val av dessert. Lunchmenyn ändras kontinuerligt. Lunchen serveras måndag-fredag 11:30-14:00. Varmt välkomna!

Öjaby Herrgård

Det här ingår i er upplevelse:

Veckans lunch och kökets val av dessert. Luncherna är populära därför är det viktigt att boka bord innan. Gäller för 2 personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr