Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Söndagsbrunch för 2 personer

Öjaby Herrgård

Öjaby Herrgård

Växjö, Öjaby

Omgiven av härlig grönska och vackert beläget i utkanten av Växjö, ligger Öjaby Herrgård. Trots sina gamla anor från mitten av 1800-talet, bedrivs idag en modern verksamhet med hotell, restaurang och konferens. Herrgården är ett populärt besöksmål tack vare den goda maten och den vackra omgivningen. Menyn varierar med säsongen tillsammans med råvarorna som så ofta som möjligt kommer från lokala producenter. Att råvarorna är KRAV-märkta, fair trade och ekologiska i den mån det är möjligt är en självklarhet. Här dukas det fram till en härlig brunch varje söndag med massa godsaker. På menyn finns läckerheter som nybakat bröd, goda pålägg, juice, husets specialiteter och olika varma tillbehör. Välkomna!


Det här ingår i er upplevelse:

Söndagsbrunch med Öjabys hemgjorda smoothie. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00