Valfri konfektyr

Luleå Konfektyr

Luleå

Från start var Luleå Konfektyr mest inriktat på kolor men idag har utbudet växt och man har egen tillverkning av konfektyr, choklad, glass, sylt och saft (med smaker som har lokal anknytning som hjortron, blåbär, åkerbär och lingon). Dessutom tillverkas marmelader, teblandningar, torkade bär och olika slags glögg. Endast råvaror av yttersta klass används och varje ingrediens väljs med stor omsorg till respektive produkt.

Luleå konfektyr tog redan från början beslutet att bannlysa konserveringsmedel. Än idag gäller att endast naturliga färgämnen, som t. ex. rödbetsfärg, används i tillverkningen. Bärprodukterna, är uteslutande plockade i Norrbottens fjällvärld, mognade under midnattssolen, för att ge en förhöjning av dess smaker. Välkommen att njuta av konfektyr och godsaker av högsta klass!

Luleå Konfektyr

Det här ingår i er upplevelse:

Valfria godsaker från butikens sortiment, till ett värde av 290 kr.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr