Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Cocktails och sushi för 2 personer

Pong Skrapan

Pong Skrapan

Stockholm, Södermalm

På Pong Skrapan får ni uppleva en fantastisk atmosfär med trivsam och modern inredning. I loungeavdelningen njuter ni av en härlig mix av mat och dryck i avslappnad miljö. Senare på kvällen höjs tempot och då får ni vara med om Stockholms nattpuls när den är som bäst, då Pong Skrapan blir en del av söders nöjespalats Imperiet. Ta med en god vän eller kollegorna efter jobbet och sjunk ner i de sköna loungemöblerna, sippa på en cocktail och smaka på några bitar fräsch, välsmakande sushi. Under sommaren sitter ni med fördel på den soliga uteserveringen. Varmt välkomna!


Det här ingår i er upplevelse:

En varsin valfri cocktail tillsammans med varsin 4 bitars sushi. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00