Buffé av färska räkor för 2 personer

Porter Caféet

Sundsvall, Åstön

Till Porter Caféet går ni när ni söker en genuin matupplevelse. Här serverar krögare Tommie Brandt välsmakande rätter, med allt gott som sjö och land har att erbjuda. Här ute på Åstön i den norrländska skärgården kan ni unna er stillsam lyx i den avslappnade atmosfären. Det vackra 40-talshuset med sin berömda glasveranda är en riktig idyll inramad av grönska. Dessutom ligger restaurangen bara ett par hundra meter från vattnet med tillgång till gästhamnen på Åstösidan, för er som vill passa på att ta båten hit. Välkomna till en trevlig smakupplevelse i en härlig miljö.

Porter Caféet

Det här ingår i er upplevelse:

En härlig buffé av färska räkor eller tacos med alla de klassiska tillbehören. Gäller för 2 personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr