Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Valfria bakverk

Patisserie David

Patisserie David

Malmö

Under David Fernandes ledning skapar Pâtisserie David underbara franska bakverk, bröllopstårtor, baguetter, pain av äkta surdeg och andra läckerheter i hjärtat av Malmö. Här är allt hembakat och för att smakerna ska bli som bäst tillverkas allt från grunden. Man använder enbart högkvalitativa råvaror, som exempelvis vaniljstång från Madagaskar och kakao från Callebaut. När du besöker pâtisseriet för att njuta av franska bakverk, gott kaffe eller en lättare lunch är det inte helt omöjligt att bagaren David Fernandes plötsligt dyker upp och slår sig ner vid bordet för att småprata lite. Välkomen till en underbar liten oas med smak av Frankrike – fast i Malmö.


Det här ingår i er upplevelse:

Ni får välja fritt från hela sortimentet av fika och bakverk till ett värde av 290 kr.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00