Provsmakning av choklad

RC Chocolat

Sigtuna

RC Chocolat ligger i pittoreska Sigtuna. Inspirationen i tillverkningen har man hämtat från franska konditorier där kvaliteten är det viktigaste och råvarorna endast är naturliga. Allt görs för hand och det är just hantverket och råvarorna som gör konditoriet exklusivt. Spritpralinerna, som i sig är värda en omväg, spetsas med Cointreau likör och rom från Jamaica. Frukttryfflarna görs med hundraprocentiga fruktpuréer och vaniljtryfflarna innehåller äkta vanilj från Tahiti. Njut av ljuvliga praliner om sommaren eller mys med en varm kopp choklad på vintern - hit kan man komma året runt!

RC Chocolat

Det här ingår i er upplevelse:

Ni får välja fritt från sortimentet av egentillverkad choklad till ett värde av 290 kr.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr