Valfria ostar

Gamla Amsterdam

Stockholm, Södermalm

Gamla Amsterdam är en härlig ostbutik inriktad på försäljning av vällagrade vardags-hårdostar och finare delikatessostar. Här erbjuder man de bästa ostarna från ett av Europas mest populära ostproducerande länder genom tiderna: Nederländerna! En speciell passion har alltid funnits för de lagrade Gouda-ostarna som finns i Nederländerna men man erbjuder även ett flertal andra typer av ostar. I butiken får alla givetvis provsmaka - en förutsättning för att man ska få med sig sin favorit hem!

Gamla Amsterdam

Det här ingår i din upplevelse:

Du får välja fritt från sortimentet av goda ostar att ta med hem till ett värde av 290 kr. Du får givetvis även provsmaka ostarna innan du gör dina val.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr