Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Champagne & ostron för 2 personer

Oyster Bar

Oyster Bar

Stockholm, City

Oyster Bar ligger i hjärtat av Östermalm och är det perfekta stället för skaldjursälskaren. I den mysiga och avspända miljön står gästerna, maten och drycken i centrum. Här kan ni avnjuta en härlig soppa med västerbottentoast eller ostron när de är som bäst tillsammans med fin champagne.

För er som önskar mer än det som ingår i My Day-paketet kan ni beställa platåer med färska nykokta humrar, krabbor, havskräftor, räkor och pilgrimsmusslor. Självklart serveras det hemlagade såser till de olika läckerheterna. Från Oyster Bars skaldjursdeli kan ni dessutom köpa med er dagsfärska skaldjur, hemlagade såser och andra goda tillbehör. Välkomna!


Välj mellan:

Välj mellan
- Ett glas champagne och två ostron. Gäller för 2 personer.
- En hummersoppa som serveras med en varm västerbottentoast. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00