Femrättersmeny för 2 personer

Hotell Järvsöbaden

Ljusdal, Järvsö

I mer än 100 år har Hotell Järvsöbaden varit i samma familjs ägo. Från gästgiveri, kuranläggning och pensionat till att idag vara ett modernt turist- och konferenshotell med traditioner. Hotellet tas varsamt om hand för att värna om Järvsöbadens genuina miljö och personliga charm. Hotellet är beläget mitt i Hälsinglands storslagna natur och har med åren blivit ett smultronställe att återkomma till för såväl privata som konfererande gäster. Måltiderna serveras i matsal med vita dukar, blommor och levande ljus. Köket inriktar sig i huvudsak på svensk husmanskost och festmåltider. Råvarorna är i stor utsträckning från Hälsingland.

Hotell Järvsöbaden

Här får ni följande smakupplevelse:

Mån-tors serveras en femrätters fast meny. Fre-sön får ni välja maträtter till ett värde av 690 kr. Gäller för 2 personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten! Att slippa behöva laga egen middag, det är ju vardagslyx i allra högsta grad. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.


Välj en restaurang i er smak, så vill vi bara önska trevlig kväll och givetvis bon appétit!

690 kr