Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Klassisk svensk ryggmassage + Jademassage för upp till 2 personer

Mandorla

Mandorla

Göteborg

Ryggen är utan tvekan en av de viktigaste delarna av din kropp. Den påverkar varje organ i kroppen och den generella hälsan avsevärt. Därmed är det inte konstigt att en av de populäraste behandlingarna på Mandorla är Jade-massagen som utförs med hjälp av varma Jadestenar. Den baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur och kiropraktik. Fokus ligger framförallt på ryggen, där man stretchar och böjer den för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem. Ett måste för alla som vill unna sig själv och sin kropp en fridfull upplevelse!

Välkommen till Mandorla, din oas i vardagen dit du kan komma för att slappna av och låta stressen försvinna.


Det här ingår i din upplevelse

Välj på att gå själv eller bjuda med en vän.

För 1 person: Massagepaket 80 minuter. Klassisk svensk djupgående ryggmassage med fokus på axlar, nacke och skulderböad. Jademassage med 50 grader varma lavastenar som ökar blodcirkulationen i hela kroppen. Avslappnande ansiktsmassage inkl hårbottenmassage och underbar och välgörnade fotmassage. En unik metod med infravärme, kiropraktik och akupressur tillsammans med djupgående svensk massage. Denna magiska behandling kommer garanterat att få dig att känna dig som en ny männsika!

För 2 personer: Prova en 40 minuters unik kombomassage för två. Klassisk svensk djupgående ryggmassage med fokus på axlar, nacke och skulderblad. Halva tiden Jademassage med 50 grader varma lavastenar som ökar blodcirkulationen i hela kroppen. En unik metod med infravärme, kiropraktik och akupressur tillsammans med djupgënde svensk ryggmassage..

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00