Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Helkroppsmassage för upp till 2 personer

Blå Oasen

Blå Oasen

Trollhättan

Blå Oasen drivs av en diplomerad och certifierad massör med lång erfarenhet av klassisk svensk massage och energibalansering. Här hjälper man dig att bli av med värk, stelhet och kramper i musklerna, huvudvärk, fysiska och mentala spänningar, domningar, stress och sömnsvårigheter. Behöver du fylla på ny energi och koppla bort stressen en stund? Då är det kanske hög tid att prioritera din hälsa och öka ditt välbefinnande med hjälp av en massage. På Blå Oasen får du en stunds avkoppling och mår väl i både kropp och själ.


Här får du följande upplevelse

1 person får följande ”Komplett massage” 120 min. Behandlar hela kroppen, händer, fötter, och ansikte. Inklusive justering av eventuellt snett bäcken och energibalansering. Massagen inleds med en avslappnande kristall-ljusbehandling.

 2 personer får följande Rygg- och ansiktsmassage 45 min/person. Inklusive justering av eventuellt snett bäcken och energibalansering.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00