Ansiktsbehandling för 1 person

Senses i Värnamo

Värnamo

I ljusa härliga lokaler i centrala Värnamo arbetar ett dedikerat team med duktiga hudterapeuter, nagelteknologer och makeup-artister. Här finns nagelbehandling, klassisk manikyr, pedikyr, avkopplande massage och makeuprådgivning. De erbjuder olika former av ansiktsbehandlingar där fokus ligger på vad varje enskild persons hud behöver. Irriterad hud, kvisslor? Hängig runt ögonen? Här får du en målinriktad behandling där du behöver den, när du behöver den! Bli ordentligt omhändertagen för en härlig och lyxig stund för bara dig.

Senses i Värnamo

Det här ingår i din upplevelse

Modern ansiktsbehandling 105 min.
Behandlingen fokuserar på vad din hud behöver. Du får även en hand- och armmassage samt färgning av fransar och ögonbryn.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr