Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Massage & Ansiktskur för 1 person

Minovera Dagspa

Minovera Dagspa

Växjö

Minovera är ett dagspa mitt i centrala Växjö som uteslutande använder sig av ekologiska hudvårdsprodukter i alla sina behandlingar. Här skämmer du bort dig själv med behandlingar från topp-till-tå i en mysig och avkopplande miljö. Fokus ligger på att erbjuda dig en helhet, för att få dig att må bra i både kropp och själ. Du hittar därför en mängd av härliga och välvårdande behandlingar som gör gott för hela dig. Det viktiga är att du ska må bra och komma i balans. Hur härligt låter inte det? Ta dig tid till att ladda kroppen med ny energi och ta hand om dig själv för en stund!


Det här ingår i din upplevelse

Stora relaxpaketet 90 min.
I behandlingen får du massage samt en skön och vårdande ansiktskur med ansiktsrengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00